Usein kysytyt kysymykset

Hengityssuojaimet

Kuinka asetan hengityssuojaimen kasvoille?

Ota hengityssuojaimen ulkopuolelta nenän läheisyydestä kiinni ja vie suojain kasvoille. Vie käsi hengityssuojaimen kiinnityslenkkeihin ja venytä ne korvien taakse. 

Kuinka otan hengityssuojaimen pois kasvoilta?

Vie yksi käsi hengityssuojaimen nenän alueelle ja ota siitä kiinni. Vie toinen käsi kiinnityslenkille ja vie se pois korvan takaa. Ota hengityssuojain rauhallisesti pois kasvoilta ja laita se kannelliseen roskakoriin. Pese kädet huolellisesti vedellä ja saippualla, tai käytä käsidesiä, joka on alkoholipitoisuudeltaan yli 75 prosenttia.

Miten hengityssuojaimet ovat pakattu?

Pakkaamme tuotteet käyttäen kertakäyttöisiä suojakäsineitä ja hengityssuojaimiamme.

Mitä hyötyä hengityssuojaimista on?

Hengityssuojaimet vähentävät pisaroiden välittymistä hengitysteitse. Vaikkakin hengityssuojaimet eivät aina täysin suojaa viruksilta, ne vähentävät välittyvää viruskuormaa.

Hengityssuojaimet myös estävät suun ja kasvojen alueen koskemista, joka itsessään vähentää tartuntariskiä.

Toimittaminen

Lähetättekö tuotteita postiennakolla?

Emme lähetä tuotteita postiennakolla.

 

 

Mitä lähetysvaihtoehtoja teillä on?

Jokainen tilaus toimitetaan Postin 1. luokan kirjeenä, Postipakettina tai Kotipakettina toimitusosoitteeseen tai sitä lähimpänä olevaan noutopisteeseen.

Voinko noutaa tilaamani tuotteet?

Et. Kaikki tuotteet lähetetään Postin kautta.

Kuinka nopeasti tilaukseni saapuu perille?

Kaikki tuotteet ovat valmiina Turun varastollamme. Toimitusaika on 1-7 arkipäivää. Emme vastaa Postin mahdollisista viivästyksistä.

Maksaminen

Mitä maksutapoja teiltä löytyy?

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Maksutavoista löytyy myös lasku- ja osamaksuvaihtoehdot, yleisimmät luottokortit, sekä MobilePay.

Voinko tehdä tilauksen ja maksaa sen myöhemmin?

Collector Lasku/Osamaksu -tavalla voit saada maksuaikaa jopa 36 kuukautta. Laskulla maksaminen on helppoa ja turvallista, sillä saat tuotteet kotiin jo ennen laskun eräpäivää. Voit valita haluatko maksaa laskun kerralla vai erissä. Lisätietoja: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/.

Tarvitseeko maksajan olla tilauksen tehnyt henkilö?

Ei tarvitse. Voit tilausvaiheessa täyttää tilaukselle laskutusosoitteen lisäksi erillisen toimitusosoitteen.

Muut kysymykset

Miten voin luottaa, että tilaamani tuotteet tulevat perille?

Olemme turkulainen, luotettava ja vakavarainen yritys, joka on toiminut vuodesta 2018 asti. Yritys keskittyy terveydenhuollon tuotteiden maahantuontiin. Työntekijöillämme on pitkä kokemus verkkokauppojen parista ja haluamme taata asiakkaillemme mahdollisimman hyvän palvelun.

Onko tuotteilla vaihto- tai palautusoikeus?

Tuotteilla on kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan pykälän mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Kertaluonteisten tuotteiden vuoksi avattua pakkausta ei voida palauttaa. ProCure Finland Oy ei ole vastuussa vaihtoon tai palautukseen liittyvistä välillisistä kustannuksista.

Lähetättekö tuotteita ulkomaille?

 Emme lähetä tuotteita tällä hetkellä ulkomaille.